Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер подкрепи футболистите, които изразяват все по-често

...
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер подкрепи футболистите, които изразяват все по-често
Коментари Харесай

Алисон: Не изглежда дори да сме близо до решение, което да удовлетворява и футбола, и играчите

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер подкрепи футболистите, които показват все по-често мнението, че наклонността към непрестанно в допълнение натоварване на така и така тежкия календар би трябвало да бъде прекъсната. Повод за полемиката е новия формат на Шампионската лига, който постанова повече на брой срещи.

Ето какво сподели бразилецът по тематиката:

" За почитателите е ужасно. Повече мачове, повече по-големи конфликти, огромни тимове, които играят един против различен. За нас играчите също е хубаво да играем против най-хубавите в Европа. Страхотна концепция е да прибавим мачове към календар, който не е претрупан... Малко съм подигравателен, несъмнено. Ние сме тук да вършим своята работа. Никой не пита играчите дали желаеме още мачове, може би просто мнението ни не е от голяма важност.

Всеки обаче знае какво мислим за множеството мачове. Ние желаеме да дадем най-хубавото от себе си, само че когато си изтощен, няма по какъв начин да се представиш на равнище. Искам да давам най-хубавото от себе си във всеки мач, само че ние имаме потребност от трайно решение. Не наподобява даже да сме покрай такова, което да удовлетворява и футбола, и играчите ".
 Алисон Бекер отхвърли да напусне Ливърпул
Алисон Бекер отхвърли да напусне Ливърпул

" За мен е чест да играят тук "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР